Hlavní obsah

Vítkovice prodloužily smlouvy s gólmany Bartošákem a Dolejšem

Ostrava

Hokejisté Vítkovic budou nadále spoléhat na brankářskou dvojici Patrik Bartošák - Daniel Dolejš. Oba prodloužili s ostravským celkem smlouvy o dva roky. Klub o tom informoval na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejisté Vítkovic. Ilustrační nsímek.

Článek

Bartošák, kdysi draftovaný Los Angeles Kings, se do Vítkovic vrátil loni v lednu poté, co ho v zámoří vyšetřovala policie kvůli údajnému napadení přítelkyně. V uplynulé sezoně plnil roli jedničky a kvalitními výkony si řekl i o pozvánku do reprezentace.

"Ten rok, který jsem tady dosud odchytal, se mi hodně líbil. Proto jsem také ani neřešil možnost, že bych ve Vítkovicích neprodloužil kontrakt. Nějaké nabídky z jiných klubů byly, ale já jsem jim nevěnoval pozornost, protože jsem věděl, že chci pokračovat ve Vítkovicích," řekl Bartošák.

Klub si na dva roky pojistil i týmovou dvojku Dolejše. "Oba mají snahu být extraligovou jedničkou, o to těžší to bylo a o to větší radost a úspěch je, že se nám podařilo je oba udržet. Pokud nám kluci odevzdají vše, co v nich je, a oba budou potvrzovat předpoklady, tak z toho Vítkovice budou hodně profitovat," řekl generální manažer klubu a hlavní kouč Jakub Petr.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články