Hlavní obsah

A je to venku! Sexbomba splnila žhavý slib

Moskva/Praha

Sliby se mají plnit, nejen o Vánocích. Uljana Trigubčaková, vášnivá hokejová fanynka klubu Salavat Julaev Ufa z Kontinentální ligy, dostála slovu, které dala svým oblíbencům za postup do finále Východní konference soutěže. Radost jistě mají nejen hokejoví příznivci v Rusku...

Foto: Sport.cz

Uljana Trigubčaková je bývalou roztleskávačkou Ufy a vášnivou fanynkou hokeje.

Článek

Ufa je největším překvapením letošních bitev o Gagarinův pohár. V play off vyřadila nejprve Josefem Jandačem vedený Magnitogorsk a pak i nejlepší celek Východní konference po základní části Jekatěrinburg s Jakubem Kovářem v brance. A bývalá roztleskávačka a nyní členka PR oddělení klubu ihned přispěchala s návrhem. Za odměnu nové žhavé foto.

„Tak tě bereme za slovo a očekáváme pár kousků nahoře bez," vyzval Trigubčakovou na sociální síti k činům po postupu do finále Východní konference rozjařený kapitán týmu Grigorij Panin. Jenže ruská kráska necouvla zpět. „Své sliby plním," vzkázala mužstvu blondýnka, považovaná za jednu z nejkrásnějších dívek v Ufě. A slovo dodržela.

Na Instagramu v úterý vystavila čerstvý snímek. Co říkáte, jak jí to jako otužilé lovkyni sluší?

Těžko posoudit, jak lechtivé foto někdejší finalistky soutěže pro pánský časopis Maxim zapůsobilo na hokejisty Salavatu. Faktem je, že po dvou prohrách ve finálové sérii Východu s Omskem na domácím ledě zabrali a výsledem bylo vysoké vítězství 5:1. Čtvrtý duel je na programu ve čtvrtek znovu v Ufě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

На что только не пойдешь ради любимой команды! Все ради победы!💚@hcsalavat, я верю что сегодня мы можем сравнять счет в серии! Спасибо за помощь в съемках: Артуру Идельбаеву - руководителю Центра развития туризма РБ. Тур "Настоящая Башкирия" @rakhmat_rakhmat02 . P.S: Версия без цензуры в телеграм-канале по ссылке в профиле 😉 . #hcsalavat #playoffs #салаватюлаев #хксалаватюлаев #титверг #уфа

Příspěvek sdílený Ульяна Тригубчак (@uly_3gubchak),Dub 4, 2019 v 8:07 PDT

Reklama