Hlavní obsah

Hokejisté Omsku po odvolání kouče zabrali, porazili Togliatti 5:1

MOSKVA

Hokejisté Omsku s hvězdným Jaromírem Jágrem vyhráli pod vedením prozatímního kouče Igora Nikitina páteční duel Kontinentální ligy nad Ladou Togliatti 5:1. Jágr si při hladkém vítězství připsal asistenci u gólu krajana Jakuba Klepiše na 2:0, hosté skórovali až za stavu 0:4 v poslední třetině.

Článek

Avangard ukončil rodící se sérii porážek, na kterou po domácích debaklech od Ufy 1:5 a Čeljabinsku 3:6 doplatil odvoláním trenér Sergej Gersonskij. Bez něj v pátek mužstvo zaznamenalo třetí výhru ze sedmi zápasů v sezóně. Nový kouč ještě nebyl jmenován, ale mužstvo by měl každým dnem převzít Kanaďan Wayne Fleming.

Kanadské body dnes získali ještě další čtyři hráči, vesměs to ale na vítězství nestačilo. Jana Marka z Magnitogorsku vynesly dvě asistence do čela produktivity KHL s bilancí 6+6, ve kterém je nyní společně s Danisem Zaripovem z Kazaně. Vzájemný duel ale dopadl lépe pro hostující Ak Bars, který je po výhře 5:3 aktuálně nejúspěšnějším týmem soutěže.

Kontinentální liga:
Omsk - Togliatti 5:1 (za domácí Klepiš 1+0, Jágr 0+1) , Atlant Mytišči - Dynamo Moskva 6:3 (za hosty Čajánek 1+0, Rachůnek 0+1), CSKA Moskva - Petrohrad 1:0, Magnitogorsk - Kazaň 3:5 (za domácí Kudrna 1+0, Marek 0+2). Tabulka:

Reklama

Související témata: