Hlavní obsah

Hrdina reaguje na Šuláka: Ty jelito, co se honí hlavou tobě? V nároďáku už nemáš co dělat, bezmozku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když si pročítal slova českého hokejového obránce Libora Šuláka o tom, že se mu v Rusku líbí a nikdo mu tam nedělá nic špatného, musel trojnásobný vítěz Stanley Cupu a mistr světa z roku 1985 Jiří Hrdina kroutit hlavou. Následně se odhodlal k osté reakci.

Foto: ČTK / Paprskář Pavel, Profimedia.cz

Jiří Hrdina.

Článek

„Jsem moc rád, že Liboru Šulákovi je v Rusku dobře a nic se mu neděje," uvedl v současnosti skaut Dallasu Stars na sociální síti X (dříve Twitter) a připojil snímek, jak ruská naváděná bomba v sobotu zasáhla transfuzní stanici v ukrajinské Charkovské oblasti a na místě zůstali mrtví a zranění.

„(Šulák) Prý neví, co se Haškovi honí hlavou. Ty jelito, co se asi honí hlavou tobě, když vidíš, co ruští teroristi provádí na Ukrajině?" ptá se Hrdina.

Zatímco Šulák dál sní o účasti na domácím MS 2024; byť to v současnosti hokejisté, kteří podepsali kontrakt v KHL po ruském rozpoutání války na Ukrajině, mají zakázané; Hrdina už pelhřimovského rodáka v reprezentaci vidět nechce.

„Ty už nemáš v českým nároďáku nikdy co dělat, ty bezmozku. Bych blil," zakončil svůj příspěvek a pro Sport.cz pak Hrdina napsal, že souhlasí s touhou Dominika Haška, aby byl v tuzemsku přijat zákon zakazující Čechům pracovat v Ruské federaci.

Reklama