Hlavní obsah

Jágr rozhodl v prodloužení zápas Omsku v Novosibirsku

MOSKVA

Jaromír Jágr v neděli do puntíku naplnil očekávání, která do něj vkládal Avangard Omsk, když jej angažoval jako zámořskou superstar do nově vzniklé Kontinentální ligy. Český útočník rozhodl v prodloužení o vítězství Omsku 3:2 v Novosibirsku a gól dal i v základní hrací době, když vyrovnal ve 36. minutě na 1:1.

Článek

Jágr dnes zdvojnásobil svůj dosavadní střelecký účet v soutěži, Avangard vyhrál i druhý zápas po odvolání kouče Sergeje Gersonského. Tým stále vedou dočasně Igor Nikitin s asistentem Sergejem Chramcovem, brzy má ale mužstvo převzít Kanaďan Wayne Fleming, třebaže podle serveru sport-express.ru je zatím k dohodě daleko a ani se v nejbližších dnech neočekává jeho příjezd.

Zatímco dosud vedoucí Kazaň prohrála 1:4 v Čeljabinsku, do pozice nejúspěšnějšího týmu soutěže se posunul Atlant Mytišči. Gólem a asistencí k vítězství 4:3 nad Jaroslavlí napomohl český útočník Jan Bulis.

Kontinentální liga:
Novokuzněck - Voskresensk 3:2 po sam. nájezdech, Novosibirsk - Omsk 2:3 v prodl. (za hosty Jágr 2+0), Chabarovsk - Barys Astana 1:2, Čeljabinsk - Kazaň 4:1, Magnitogorsk - Togliatti 2:1 po sam. nájezdech (za domácí Marek 0+1), MVD Balašicha - Čerepovec 4:3 v prodl. (za hosty 1+1 Straka), Atlant Mytišči - Jaroslavl 4:3 (za domácí Bulis 1+1), Nižnij Novgorod - Petrohrad 4:2 (za domácí Brendl 1+0).

Reklama

Související témata: