Hlavní obsah

Lev vstoupí do finále Západní konference KHL 2. dubna "doma"

Praha

Hokejisté Lva Praha vstoupí do finále Západní konference Kontinentální ligy proti Jaroslavli ve středu 2. dubna v domácím prostředí. Budou ale podobně jako při pátém čtvrtfinálovém utkání Gagarinova poháru řešit kolizi s pražskou Spartou, která ve stejném termínu zahajuje v Tipsport aréně semifinálové boje extraligy proti Kometě Brno.

Foto: Jan Koller, ČTK

Hráči Lva (zprava) Ryan O'Byrne, Michal Birner a Michal Řepík se radují z gólu proti Donbassu Doněck.

Článek

Lev hrál proti Doněcku ve středu jako domácí tým v Bratislavě, kam se uchýlil také na předchozí dva duely série kvůli politické situaci na Ukrajině Donbass. Pražané se ale ve slovenské metropoli nesetkali s přátelskou atmosférou fanoušků.

V Česku se jim při kolizi se Spartou nabízí jako jediná další hala vyhovující regulím KHL pražská O2 arena. Lvu hrozí, že bude hrát doma ve stejném termínu jako Sparta tři ze čtyř možných zápasů.

Další domácí duel proti Jaroslavli se hraje v pátek 4. dubna a ten už může Lev sehrát v domácí Tipsport aréně. Následně se představí v neděli 6. dubna a o dva dny později na ledě Lokomotivu.

Případný pátý duel by hostil ve čtvrtek 10. dubna opět Lev a hrozí kolize s pátým semifinálovým duelem Sparty. Šestý duel by byl o dva dny později v Jaroslavli a nejpozději se může rozhodnout v pondělí 14. dubna. Tam by teoreticky opět mohlo dojít ke kolizi s případným sedmým duelem Sparty.

Program finále Západní konference KHL:
Středa 2. dubna - 1. zápas:
19:00 HC Lev Praha - Lokomotiv Jaroslavl.
Pátek 4. dubna - 2. zápas:
19:00 HC Lev Praha - Lokomotiv Jaroslavl.
Neděle 6. dubna - 3. zápas:
14:00 Lokomotiv Jaroslavl - HC Lev Praha.
Úterý 8. dubna - 4. zápas:
16:00 Lokomotiv Jaroslavl - HC Lev Praha.
Čtvrtek 10. dubna - případný 5. zápas:
19:00 HC Lev Praha - Lokomotiv Jaroslavl.
Sobota 12. dubna - případný 6. zápas:
14:00 Lokomotiv Jaroslavl - HC Lev Praha.
Pondělí 14. dubna - případný 7. zápas:
19:00 HC Lev Praha - Lokomotiv Jaroslavl.

Reklama

Související témata: