Hlavní obsah

Obránce Krajíček ukončil smlouvu s Minskem. Vrátí se do extraligy?

Minsk

Hokejový obránce Lukáš Krajíček po pěti letech opouští Dinamo Minsk. Vedení běloruského klubu minulý týden oznámilo, že s třiatřicetiletým vicemistrem světa z roku 2006 už nepočítá a zařadilo jej na listinu volných hráčů. Dnes účastník Kontinentální ligy na své webu uvedl, že se s Krajíčkem domluvil na předčasném ukončení smlouvy.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Obránce Lukáš Krajíček ještě v dresu Třince před Kůrkou ze Sparty

Článek

Krajíček v této sezóně sehrál za Minsk v KHL 18 zápasů a připsal si čtyři body, všechny za asistence. Celkem má v soutěži na svém kontě 266 zápasů, v kterých si připsal 68 bodů za osm tref a 60 asistencí. Všechny odehrál za Dinamo.

"Lukášovu situaci řešíme. Byl tam sice zájem jiného klubu KHL, ale nakonec k dohodě nedošlo," uvedl hráčův zástupce Pavel Maršoun pro hokej.cz.

Variantou patrně je i Krajíčkův návrat do extraligy. Před odchodem do KHL nastupoval odchovanec Prostějova, který odehrál přes 300 zápasů v NHL, rok za Třinec.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.