Hlavní obsah

Magnitogorsk - CSKA 1:2Slovan prohrál v KHL gólem sekundu před koncem prodloužení

Moskva
Aktualizováno

Hokejisté Slovanu Bratislava prohráli i třetí zápas v nové sezoně KHL, tentokrát ale na ledě Jekatěrinburgu získali alespoň bod. Domácí Avtomobilist zvítězil nad slovenským týmem 3:2 gólem sekundu před koncem prodloužení a má po třech zápasech plný počet bodů. V duelu českých brankářů slavil výhru Jakub Kovář, který předvedl 36 zákroků, Jakub Štěpánek čelil 29 střelám, rozhodla ta z hole Anatolije Golyševa.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér reprezentace Josef Jandač během utkání turnaje Carlson Hockey Games s Finskem.

Článek

Magnitogorsk pod vedením českého trenéra Josefa Jandače prohrál podruhé za sebou doma 1:2. Proti CSKA Moskva neudržel Metallurg vedení, v 53. minutě rozhodl Kirill Kaprizov.

Český obránce Jakub Nakládal vstřelil vítězný gól Jaroslavle v dnešním utkání Kontinentální hokejové ligy proti Ufě. Jeho přesilovková trefa po ráně od modré čáry dokonala v 30. minutě obrat z 0:2, v poslední třetině už jen spoluhráč z obranné dvojice Alexandr Kutuzov zpečetil výhru na 4:2. Na vítězství se tentokrát nepodílel brankář Alexandr Salák, který v předchozím duelu vychytal čisté konto. Přednost dostal Ilja Konovalov.

Dominik Furch neodchytal celý zápas Čerepovce s dosud suverénním Omskem, protože po třech inkasovaných gólech v první třetině a čtvrtém na začátku druhé části přepustil místo Sergeji Magarilovovi. Ještě před polovinou utkání se na led vrátil po zranění svého náhradníka a už neinkasoval, stav už se ale nezměnil a Avangard si výhru 4:1 pohlídal.

Kontinentální hokejová liga:
Jekatěrinburg - Slovan Bratislava 3:2 v prodl.
Magnitogorsk - CSKA Moskva 1:2
Čerepovec - Omsk 1:4
Jaroslavl - Ufa 4:2 (Nakládal 1+0)
Dynamo Moskva - Novosibirsk 6:3

Reklama

Související témata: