Hlavní obsah

FANTASY: První hrací den MS sázíme na výběr Švédska a Finska!

fantasy

Hokejové mistrovství světa v Rusku začne již v pátek v 15:15 a společně s turnajem odstartuje i jeho Fantasy modifikace. Fantasy hráči se mohou těšit na pořádnou porci utkání. Každý hrací den představuje jedno hrací kolo. Do začátku šampionátu jsou otevřena tři kola. V přehledu hokejistů jsou automaticky jen ti, kteří v daný den hrají. Koho byste měli do svého výběru zařadit do zápasů úvodního dne?

Kapitánem našeho výběru je Aleksander Barkov

Článek

Na úvod turnaje se mohou fanoušci těšit na čtyři střetnutí. Švédsko změří síly s Lotyšskem, obhájce titulu z Kanady se představí proti výběru USA, Finsko se utká s Běloruskem. Nejzajímavějším soubojem pro českého příznivce bude duel národního týmu proti domácím Rusům.

Marts se musí obejít bez několika hvězd

Švédský trenér Pär Marts se musí na turnaji obejít bez řady hvězd z NHL. Do Ruska nepřijede Henrik Zetterberg, bratři Sedinové ani Niklas Kronwall nebo Erik Karlsson. Mezi tyčemi se neobjeví opora New Yorku Rangers Henrik Lundqvist.

Přes spoustu omluvenek věříme, že výběr Tří korunek v prvním zápase nedopustí překvapení a Bělorusko porazí. Svatyni bude hájit Jacob Markström z Vancouveru. Společně s ním budou odrážet útočné pokusy soupeře Erik Gustafsson a Adam Larsson.

Finsko přivezlo do Ruska silný výběr

Finové přijeli do Ruska s velmi silným výběrem, do něho se například nevešel Markus Granlund z Vancouveru. Do sestavy jsme zařadili jeho staršího bratra Mikaela, jenž hájí barvy Minnesoty. Spolu s Jussi Jokinenem a Aleksandrem Barkovem se budou snažit Lotyšům zamotat hlavu a my věříme, že minimálně jednou skončí jejich snahy gólem.

Reklama

Související témata: