Hlavní obsah

Nástrahy „poledního“ zápasu. Černoch si těstoviny k snídani neumí představit, Špačkovi by jogurt nestačil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poprvé a taky naposledy zažije národní tým na letošním MS duel, který začíná už 20 minut po poledni místního času. U nás bude ještě o hodinu méně. Čeští hokejisté tak brzký start souboje s Nory jedině vítají.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání Česko - SlovinskoVideo: Česká televize

 
Článek

Riga (od našeho zpravodaje) - „Osobně mám takhle časné zápasy ze všech nejradši. Ráno vstanu, nasnídám se a jedu na stadion. Není čas na přemýšlení, jako když celý den čekáte, kdy už přijde večer a utkání. I v extralize mám nejradši nedělní zápasy, kdy doma hrajeme už od tří odpoledne," říká karlovarský útočník Jiří Černoch.

Místo tradičního oběda si dá jen vydatnější snídani. „Ovesná kaše mi bude stačit. Pak to kdyžtak už na zimáku doplním ovocem a tyčinkami. Úplně v pohodě se to dá vydržet, každému ale vyhovuje něco jiného," ví Černoch.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání MS Česko - LotyšskoVideo: Česká televize

Zcela jinak to má Michael Špaček. „Kdybych si dal jenom banán nebo jogurt, rozhodně by mi to do odpoledne nestačilo. To bych se pak s prominutím pos..., protože bych neměl z čeho brát. Musím si dát plnohodnotné jídlo, ale ne se zase nacpat steakem," tvrdí forvard švýcarského Ambri-Piotta, že sáhne po vajíčkách či těstovinách.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání MS Česko - KazachstánVideo: Česká televize

„Jenže mít chuť hned po ránu na těstoviny a nasoukat je do sebe? To si nedokážu představit," usmívá se Černoch a těší se, že se do postele dostane dřív než po večerních zápasech.

„Třeba po tom s Lotyši jsem usnul až okolo čtvrté ráno. Tělo už bylo posunuté na jiný denní režim," míní Černoch.

Reklama