Hlavní obsah

Nechutná scéna na MS. Švýcarský hokejista nevěděl o kameře, napodoboval sexuální styk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Základní skupinou A prolétli bez jediné prohry a dělali si zálusk, že navážou na čtyři roky starou poslední medaili z MS, kterou je stříbro ze šampionátu v Dánsku. Jenže hokejisté Švýcarska letos balí kufry už po čtvrtfinále, v němž prohráli se Spojenými státy 0:3. Více než zápas sám se však na sociálních sítích řeší video, které utkání předcházelo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

MS v hokeji 2022: Sestřih čtvrtfinálového zápasu Švýcarsko - USAVideo: ČT sport, SPORT.CZ

 
Článek

Do startu duelu zbývalo jen pár minut, když se švýcarští hráči chystali v tunelu vedoucím na ledovou plochu helsinské haly. Za obránce Andreu Glausera, který se akorát předklonil, se postavil třiadvacetiletý útočník Marco Miranda a asi si nebyl vědom, že ho v té době zabírají televizní kamery.

Forvard Ženevy tak byl najednou přistižen při obscénním gestu, kdy napodoboval sexuální styk. Vedle stojící členové realizačního týmu Helvétského kříže se rádoby vtipným rituálem zrovna moc nebavili...

Švýcaři nakonec padli 0:3 a s turnajem se loučí. „Jsme zklamaní a frustrovaní. Nedokázali jsme dostat puk do branky, ale i když se nedaří, musíte najít cestu. Nezáleží na tom, jak hrajete ve skupině. Rozhodují tyhle zápasy a my jsme prohráli. Musíme se z toho poučit," prohlásil kapitán Nico Hischier.

Reklama

Související témata: