Hlavní obsah

Schyluje se k senzaci? O nominaci na hokejové MS se hlásí nečekané jméno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podoba českého národního týmu pro hokejové mistrovství světa se pomalu začíná dávat dohromady. A k překvapení mnohých fanoušků se zdá, že v konečné nominaci by se mohl objevit i teprve osmnáctiletý zadák David Jiříček. Zaměřil se na něj i hokejový pořad Příklep na Sport.cz. „Teď v Ostravě mě šokoval, co si dovolil jako poslední hráč na modré čáře,“ chválí Václav Nedorost, který také naskočil do extraligy v šestnácti letech a později si zahrál i v NHL.

V nominaci českého národního týmu se schyluje k velké senzaci. Pasáž z pořadu Příklep na Sport.cz.Video: Sport.cz

 
Článek

„Jeho sebevědomí bych chtěl mít, když jsem takhle začínal," pokračuje v hodnocení mladíka sportovní manažer Mladé Boleslavi, který si o skladbě národního mužstva pro šampionát povídal s redaktorem Práva Martinem Kézrem a šéfkomentátorem O2 TV Sport Honzou Homolkou.

Přitom to pro Jiříčka vypadalo spíš na velice smolnou sezonu. Hned na úvodním klání s Kanadou v rámci mistrovství světa dvacítek si poranil koleno a musel na operaci. Turnaj se nakonec nedohrál a nadějný bek by se tak možná mohl podívat na náhradní šampionát juniorů v srpnu.

Národní tým bez Dmitrije Jaškina. Co stálo za prudkou změnou situace ruského rodáka v českém týmu? Diskuse z pořadu Příklep.

<a href="http://www.sport.cz/">Sport.cz</a>

Mezitím by se však mohl prosadit i mezi dospělými, přestože do přípravy měl podle všeho naskakovat spíše v rámci získávání praxe mezi zkušenějšími spoluhráči. Nakonec by se mohlo stát, že naopak pojede na mistrovství na úkor některého z nich.

Více najdete ve videu z pořadu Příklep, který se natáčí v hokejovém studiu Sport.cz.

Pořad Příklep s Václavem Nedorostem a Martinem Kézrem.

<a href="http://www.sport.cz/">Sport.cz</a>

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.