Hlavní obsah

PŘÍKLEP: Kdo jsou největší české posily pro hokejové MS?

Blíží se hokejové mistrovství světa. Český tým vyráží na Švédské hokejové hry s hráči z NHL a pod vedením finského kouče Kariho Jalonena už se začíná formovat herní tvář mužstva. V hokejovém pořadu Příklep redakce Sport.cz situaci českého výběru rozebíráme se sportovním ředitelem Mladé Boleslavi Václavem Nedorostem a do studia přišel redaktor Práva Martin Kézr.

Pořad Příklep s Václavem NedorostemVideo: Sport.cz

 
Článek

V hokejovém studiu se také ohlížíme za základní částí NHL v podání Davida Pastrňáka, který se obdivuhodně zvedl po slabším rozjezdu na začátku sezony, kdy jeho výkony zřejmě poznamenala rodinná tragédie.

Pastrňák by také mohl být jednou z dalších možných posil národního týmu po případném vyřazení Bruins z play off NHL. Různé varianty pro doplnění kádru po prvním kole vyřazovacích bojů taktéž řešíme v Příklepu.

A nakonec se zabýváme proměnou mužských turnajů IIHF poté, co došlo k vyřazení Ruska a Běloruska. Jaký to bude mít vliv na český výběr? A umožní to postup mezi elitu velmi neobvyklým účastníkům? Více se dozvíte v Příklepu na Sport.cz.

Reklama