Hlavní obsah

NHL v Praze: Výsledky a kompletní infromace k zápasům San Jose a Nashville

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kanadsko-americká NHL opět v České republice. Po tříleté pauze se v pražské O2 Aréně v rámci NHL Global Series odehrají dva zápasy nejpopulárnější hokejové ligy světa. Podívejte se na souhrnné informace o připravovaném hokejovém dvojutkání týmů San Jose Sharks a Nashville Predators, které se uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. října od 20:00 hodin.

Foto: Sport.cz

Tomáš Hertl patří k oporám San Jose

Článek

Naposledy se NHL na českém území představila v roce 2019 díky zápasu Philadelphia Flyers proti Chicagu Blackhawks, který vidělo rekordních 17 a půl tisíce diváků a skončilo 4:3 ve prospěch týmu Jakuba Voráčka z Flyers.

Letošní akci doprovází bouřlivé debaty o účasti ruských hráčů působících v obou týmech. Jedním z nejhlasitějších kritiků jejich účasti se opět stal Dominik Hašek. Přes prvotní dopis ministerstva zahraničí, který zahrnoval doporučení, aby ruští hráči na území ČR nevstupovali, došlo nakonec k diplomatickému řešení, v rámci kterého budou moci ruští hokejisté k oběma zápasům nastoupit.

Termíny zápasů a otevřený trénink

První střetnutí Sharks a Predators je naplánováno na pátek 7. října od 20:00, druhý zápas se odehraje o den později 8. října znovu ve 20 hodin. Kdo chce vidět zámořský styl hokeje naživo, má kromě zápasových dnů také možnost navštívit čtvrteční trénink, který proběhne od 15:00 hodin.

Program a výsledky NHL v Praze
pátek 7. října, 20:00Nashville - San Jose 4:1
sobota 8. října, 20:00San Jose - Nashville 2:3

Vstupenky na NHL v Praze

Cena lístků na trénink je stanovena jednotně na 390 Kč. Na páteční a sobotní zápas je aktuálně dostupných již jen pár desítek vstupenek, které se pohybují v závislosti na sektoru za cenu 6 025 Kč, 8 025 Kč nebo 9 025 Kč. Fanoušci je mohou koupit přes sítě Ticketmaster a Ticketportal.

Kde sledovat NHL v Praze v TV?

Pro hokejové nadšence, kteří se do O2 Arény nemohou vypravit, je připraveno vysílání v přímých přenosech díky TV Nova na kanálech Nova Sport 1, Nova Action a Voyo. Některé sázkové kanceláře také slibují online přenos utkání, které je však podmíněné registrací či vsazením minimální částky.

Čeští hráči v Praze

V rámci týmu San Jose Sharks by se měli ukázat i dva čeští hokejisté a reprezentanti. K vidění tak bude hokejový um obránce Radima Šimka, který v NHL za San Jose působí od roku 2018. O pět let déle je součástí amerických "Žraloků" také útočník Tomáš Hertl, který by se měl v Praze také představit.

Reklama