Hlavní obsah

Chára v NHL zmlátil Rusa do krve. V New Yorku sklidil velký aplaus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mimo led působí dojmem dobrosrdečného kliďase, ale během zápasu se rozhodně nevyplácí dvoumetrového veterána Zdena Cháru naštvat. Na vlastní kůži se o tom ve čtvrtečním zápase NHL přesvědčil Rus Jakov Trenin, který v bitce dostal pořádně naloženo.

Foto: Brad Penner, Reuters

Obránce Islanders Zdeno Chára měl v bitce s Jakovem Treninem z Nashvillu jasně navrch.

Článek

Slovenský obránce New Yorku Islanders i ve 44 letech stále stačí na nejlepší hokejovou ligu světa. A v duelu s Nashvillem ukázal, že si i při bitce v klidu poradí s o dvacet let mladším vlčákem.

Cháru v první třetině naštval Rus svým ostrým zákrokem na obránce Sebastiana Aha. Počáteční domluva nestačila, oba shodili rukavice a pustili se do pěstní výměny, v níž měl jednoznačně navrch slovenský obr.

Treninovi přetáhl dres přes hlavu poté, co mu v obličeji způsobil krvavé šrámy. Od domácího publika si Chára vysloužil aplaus, nicméně Islanders nakonec museli skousnout porážku 3:4.

Foto: Profimedia.cz

Chárův soupeř Jakov Trenin utrpěl v bitce krvavé zranění.

Chára se s Treninem nedostal do pěstní rozmíšky poprvé. Porval se s ním i v dresu Bostonu, tehdy ale měla boxerská vložka o dost jiný průběh.

Reklama

Související témata: