Hlavní obsah

Co to tam sakra dělá? Ovečkin předváděl na střídačce zvláštní pohyby

V utkání Bostonu s Washingtonem se do statistik nezapsal, přesto se o něm všude mluví. Ruský centr Alex Ovečkin zaujal fanoušky zvláštními pohyby, které prováděl během utkání slavné zámořské ligy na střídačce Capitals.

Foto: Michael Dwyer, ČTK/AP

Ruský snajpr Alex Ovečkin v zápase s Bostonem zaujal více svými výkony mimo led

Článek
Fotogalerie

Ovečkinův Washington zápas prohrál s Bostonem 3:6 a to i díky dvěma gólům Davida Krejčího a třem asistencím Davida Pastrňáka. Ruský bohatýr v dresu Capitals vyšel po dvougólovém představení proti Philadelphii tentokrát naprázdno a překousnout musel vysokou porážku. Fanoušky však stejně pobavil.

Kamery ruského snajpra zachytily ve chvíli, kdy si údajně voskoval hokejku, jenže k jeho smůle to pro diváky vypadalo jako hodně nemístné gesto. Na sociálních sítích se video stalo hitem a hokejový svět se baví na účet ruského kanonýra.

„Vytáhl svého gólmana," (odvolání gólmana při powerplay se v zámoří popisuje jako vytáhnout brankáře) píše jeden z fandů. „Poslouchejte, ten chlap prostě hokej miluje," píše další. „Určitě viděl nahého Marchanda o přestávce, a tak mu to nedalo," směje se další.

Podobně to schytal před devíti lety i Jaromír Jágr, který si v zápase Philadelphie s New York Islanders masíroval bolavé tříslo tak vehementně, až fanoušci začali spekulovat, co to tam vlastně dělá.

Reklama