Hlavní obsah

Do New Jersey by mohl přijít Malkin, tvrdí Bobby Holík

PRAHA

Hokejisté New Jersey Devils jsou momentálně druhým nejhorším týmem kanadskoamerické NHL, hůře jsou na tom jen úplně zoufalí New York Islanders. Ďáblům nepomohlo ani udržení ruského kanonýra Ilji Kovalčuka, který bere šest miliónů dolarů za rok, ale zatím nastřílel jen osm branek. Nyní údajně tým touží po jiném střelci z Ruska - Jevgeniji Malkinovi.

Článek

Příchod ruského bohatýra z Pittsburghu by mohl vyřešit současné problémy New Jersey. Myslí si to alespoň bývalý útočník klubu Bobby Holík. "Malkina by mohli vyměnit za Zacha Parise, to by pomohlo oběma klubům," cituje Čechoameričana ruský list Sport-Express.

"Kovalčuk potřebuje v New Jersey středního útočníka vysoké úrovně a Malkin už nemůže být prvním centrem v Pittsburghu, kde tuhle roli plní Sidney Crosby. Naproti tomu právě Parise by se mohl stát stabilním členem prvního útoku právě vedle Crosbyho," prorokuje Holík.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.