Hlavní obsah

Florida nebude prodávat vstupenky na domácí utkání fanouškům Toronta

Klub Florida Panthers ve snaze nenechat se v domácích utkáních "převálcovat" fanoušky hokejistů Toronta omezí prodej vstupenek na zápasy 2. kola play off NHL. Lístky na domácí duely Panthers si budou moci koupit pouze lidé s pobytem v USA, od čehož si Florida slibuje, že bude mít v duelech v Sunrise skutečně domácí prostředí.

Foto: Bob Dechiara, Reuters

Hokejisté Floridy slaví postup přes Boston

Článek

Toronto postoupilo do druhého kola play off poprvé od roku 2004. Tradiční hokejová bašta se pyšní širokou fanouškovskou základnou a oddaní příznivci Maple Leafs často ve velkém počtu cestují s týmem na hřiště soupeře. Pokud však budou chtít podpořit své oblíbence na Floridě, budou muset získat vstupenky jinak než oficiální cestou.

Společnost Ticketmaster uvedla, že lístky do arény Panthers si budou moci koupit jen lidé s bydlištěm ve Spojených státech, což se pozná podle adresy spojené s platební kartou.

Na Floridě, která v prvním kole senzačně vyřadila vítěze základní části Boston, se budou hrát třetí, čtvrtý a případně šestý zápas. Série startuje v úterý dvěma duely v Torontu.

Reklama

Související témata: