Hlavní obsah

Hrůzostrašný náraz do mantinelu. Slovák Sekera po něm zamířil do nemocnice

Nastoupil proti svému bývalému týmu, který jej v roce 2004 draftoval do NHL a následně v něm odehrál sedm sezón, slovenský hokejista Andrej Sekera však na úterní zápas proti Buffalu nebude rád vzpomínat. Obránce Caroliny dohrál už ve 13. minutě, když po nekontrolovaném pádu tvrdě narazil do mantinelu a následně byl odvezen do nemocnice. Rentgenové snímky naštěstí byly negativní.

Foto: Gerry Broome, ČTK/AP

Obránce Caroliny Andrej Sekera po tvrdém nárazu do mantinelu v utkání NHL proti Buffalu.

Článek

Za bezbrankového stavu se hosté z Buffala dostali do přečíslení dvou na jednoho a Sekera se sprintem vracel vypomoci bránícímu obránci Justinu Faulkovi. Osmadvacetiletý Slovák se snažil Marcusi Folignovi zabránit ve skórování, to se mu ale nejenže nepodařilo, navíc se při tom ještě zranil.

Ve velké rychlosti škobrtnul o beton brankáře Cama Warda a rukama a obličejem narazil do mantinelu. K otřesenému Sekerovi okamžitě přispěchal doktor, z ledu mu pak pomáhali spoluhráči. Po následném převozu do nemocnice mu byly udělány rentgenové snímky, které ale vážnější zranění neodhalily.

„Pomalu si můžeme v týmu zřídit oddělení pro zraněné a nemocné," zoufal si po prohře 3:4 po samostatných nájezdech kouč Hurikánů Bill Peters, že marodka jeho týmu se rozrůstá.

Reklama

Související témata: