Hlavní obsah

Jágr se zjevil v NHL. Vyhlédl si parťáka do útoku

Philadelphia/Praha

Byl to pro něj speciální večer. Po minulé sezoně se hokejový útočník Scott Hartnell po sedmnácti letech strávených v NHL rozhodl pověsit brusle na hřebík a ve čtvrtečním utkání mezi Philadelphií a Nashvillem, tedy týmy, v nichž strávil shodně sedm let, mu vedení Flyers připravilo slavnostní rozlučku. S gratulacemi přišla spousta jeho bývalých spoluhráčů včetně Jaromíra Jágra.

Foto: Profimedia.cz

Scott Hartnell a Jaromír Jágr (vpravo) před zápasem Winter Calssic v sezoně 2011/12

Článek

S Jágrem si Hartnell zahrál za Letce v sezoně 2011/12 a pro dnes šestatřicetiletého Kanaďana šlo o nejlepší ročník v NHL, když vstřelil 37 branek a přidal 30 asistencí.

Hartnell před čtvrtečním zápasem vhodil mezi kapitány Philadelphie Girouxe a Nashvillu Josiho buly a pak už mohl na kostce nad ledem pozorovat gratulace od svých někdejších parťáků.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Jaromir #Jagr took a friendly jab at Scott #Hartnell while congratulating him on his retirement 🤣 •• (🎥: @philadelphiaflyers)

Příspěvek sdílený TSN (@tsn_official),Pro 20, 2018 v 6:07 PST

S jednou z nich přispěchal i Jágr, který NHL opustil minulou sezonu a nyní se jako majitel prvoligového Kladna snaží po zranění o návrat k zápasům.

I když Jágr nepřišel jen s gratulací. Neodpustil si svůj tradiční humor. „Hartsy, je to velký večer pro tebe. Ale abych byl upřímný, pořád hraju hokej. A hledám k sobě do lajny někoho, kdo je pomalejší než já. A vím, že ty by ses na to perfektně hodil," říkala legendární 68 na předtočeném videu a snažila se udržet kamennou tvář.

Těžko říct, jestli se jednalo jen o vtip. Každopádně kladenská formace Jágra s Plekancem a Hartnellem, který v NHL odehrál 1249 zápasů, by byla hodně zajímavá.

„V každém případě si to užij, chybíš mi. A chybíte mi i vy, fanoušci Philadelphie," zakončil Jágr svůj vzkaz.

Reklama

Související témata: