Hlavní obsah

Jako za starejch? V bitvě gigantů se strhla pořádná rvačka!

Staré časy se vracejí? Alespoň tak to vypadalo v zápase mezi Bostonem a Tampou Bay. Lídři Východní konference si to nerozdávali jen o čelo tabulky, ale také o sebevědomí před play off. Podívejte se, jak hromadná rvačka nakonec dopadla...

Foto: Bob Dechiara, Reuters

Zdeno Chára z Bostonu (vpravo) při rvačce s Patem Maroonem v dresu Tampy Bay v zápase NHL.

Článek

Duel, který byl jednoznačným šlágrem sobotního programu byl nervózní už v první třetině. První bitku svedli útočníci Chris Wagner s Barclayem Goodrowem. Ten pravý adrenalin ale nabídli hráči v TD Garden divákům až na konci druhé části hry.

Všechno odstartoval střet Patricka Maroona se slovenskou ikonou Medvědů Zdenem Chárou. Slovenský pořízek spadl na led. Rozhodčí stačil dobruslit k inkriminované situaci a hráče oddělit, mezitím se ale vytvořily další dvojičky a za chvíli se rvali prakticky všichni hráči, kteří v té chvíli byli na ledě.

"Nemám moc rád, když řešíme budoucnost, ale to co se dneska dělo, tak bylo předznamenáním toho, že můžeme tyhle kluky potkat znovu", shrnul události na ledě například Charlie McAvoy.

Hokejisté v obou táborech se po utkání ke rvačce jinak už ani příliš nevraceli. Spíše mluvili v obecných frázích a upozorňovali na to, že předpokládají, že se oba týmy mohou střetnout v rámci play off a že tento duel byl spíš předehrou toho, co se v nich může stát..

Jestli to tedy byla jenom předehra, pak se máme na co těšit...

Reklama

Související témata: