Hlavní obsah

Justin Bieber se modlil za Toronto. Pastrňák se mu po vítězném zápase vysmál

Boston/Praha

Kanadskému zpěvákovi zůstaly po zápase oči pro pláč. Boston slaví postup do druhého kola letošního ročníku play off NHL po výhře 5:1 na domácím ledě proti Torontu Maple Leafs. Celkově Medvědi triumfovali 4:3 na zápasy. Před rozhodujícím duelem umístil na sociální síť Instagram modlitbu za Toronto známý zpěvák Justin Bieber. Po vítězství Bruins se mu tak mohl vysmát český útočník David Pastrňák.

Foto: Profimedia.cz

Justin Bieber sleduje porážku Toronta Maple Leafs s Bostonem Bruins 5:1 během sedmého zápasu prvního kola play off.

Článek

Pro Austona Matthewse sezona skončila, stejně jako pro Mitche Marnera. Za ně a za celé Toronto Maple Leafs se před startem rozhodující bitvy modlil Justin Bieber na svém instagramovém profilu. Jenže nebylo mu to nic platné, kanadský tým sedmý zápas na ledě Bruins nezvládl a po porážce 1:5 jeho cesta v letošních vyřazovacích bojích končí.

S komentářem pod instagramový post slavné popové hvězdičky přispěchal i havířovský rodák. A Bieberovi se vysmál, když na jeho modlitby odpověděl strohou větou. "Dneska ne, Justine," napsal Pastrňák, který v rozhodujícím duelu nebodoval, ale v předchozích zápasech v sérii s Torontem si zapsal šest bodů za dva góly a čtyři asistence.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Dear lord please be with Austin Mathews, Mitch Marner and all of the Toronto Maple Leafs tonight as they play game 7 against the Boston bruins..

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber),Dub 23, 2019 v 4:05 PDT

V dalším kole čeká na Medvědy Columbus, který v prvním kole smetl držitele Prezidentské trofeje Tampu Bay, a postaral se tak o prozatím největší překvapení letošní sezony. Série začne už ve čtvrtek v bostonské TG Garden.

Reklama