Hlavní obsah

Kapitán Tampy svému týmu proti Floridě opět nepomůže. Co se stalo?

New York

Kapitán hokejistů Tampy Bay Steven Stamkos byl zařazen na seznam hráčů, kteří kvůli koronaviru nemohou nastupovat v NHL. Jednatřicetiletý Kanaďan na twitteru uvedl, že předpokládá, že měl falešně pozitivní výsledek testu.

Foto: Chris O'Meara, ČTK/AP

Kapitán Tampy Bay Steven Stamkos (vlevo) měl pozitivní test na koronavirus. Seznam nakažených hráčů se tak stále rozrůstá.

Článek

"Snad to bude tenhle případ a za pár dní budu zpátky na ledě. Zatím se budu řídil covidovým protokolem," napsal Stamkos. Ve čtvrtek chyběl obhájcům Stanleyova poháru při porážce 2:5 s Floridou. Tampa Bay jeho absenci odůvodnila zraněním ve spodní části těla.

Na covidový seznam v pátek přibyli ještě další čtyři hokejisté včetně útočníka Oskara Lindbloma z Philadelphie, která má momentálně největší problémy s koronavirem. Na seznamu má nyní sedm hráčů, mezi nimiž jsou i český útočník Jakub Voráček nebo kapitán Claude Giroux. Flyers si museli odložit už čtyři zápasy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.