Hlavní obsah

Konec. Rozchod přesně rok poté, co lyžařská kráska netradičně žádala hokejovou hvězdu o ruku

New York

Už žádná idylka a obrázky plné lásky. Jeden z nejslavnějších sportovních párů se po třech letech rozešel. Potvrdily to obě hvězdy. Bývalá americká lyžařka Lindsey Vonnová i kanadský hokejista P.K. Subban.

Foto: Sport.cz

Lindsey Vonnová na archivním snímku

Článek

Zpráva přišla rok po netradičních zásnubách, kdy Lindsey na Vánoce žádala o ruku svého partnera. Ze svatby nic nebude... Důvod rozchodu není jasný, ale vypadá to na poklidnou záležitost.

„Po mnoha úvahách jsme došli k tomu, že chceme pokračovat odděleně. Zůstaneme navždy kamarády a stále se máme nesmírně rádi. Prosíme o respektování našeho soukromí v tomto čase," uvedla šestatřicetiletá Vonnová na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Připojila též, že za poslední tři roky s P.K. prožila neuvěřitelné věci: „Je laskavý, dobrý muž a někdo, koho plně respektuji."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

O pět let mladší bek New Jersey psal víceméně na stejnou notu. Dokonce pod stejnou fotografií.

„Budu vzpomínky na náš společný čas a mnoho zážitků uchovávat jako poklad. Po mnoha úvahách jsme se ale rozhodli pokračovat odděleně. Zůstaneme napořád kamarády a stále se máme velmi rádi. Prosíme o respektování soukromí," sdělil P.K. Subban.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený P.K. Subban (@subbanator)

Vonnová ukončila hvězdnou lyžařskou kariéru v únoru 2019. Získala během ní jedno olympijské zlato a dva tituly mistryně světa, čtyřikrát ovládla celkové hodnocení Světového poháru a vyhrála v něm mezi ženami rekordních 82 závodů. Hvězdná sjezdařka má za sebou čtyřleté manželství s bývalým reprezentačním kolegou Thomasem Vonnem a také vztah se slavným golfistou Tigerem Woodsem.

Subban byl v roce 2013 vyhlášen nejlepším obráncem NHL a o rok později získal s Kanadou zlato na olympijských hrách v Soči. V elitní soutěži odehrál včetně play off přes 800 zápasů za Montreal, Nashville a New Jersey.

Reklama

Související témata: