Hlavní obsah

Krásné gesto české hvězdy v NHL. Pastrňák rozzářil dětský úsměv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Detroit/Praha

V zápase jej bodově zastínil jeho krajan Tomáš Nosek, on však své fanoušky potěšil ještě před utkáním. Davidu Pastrňákovi z Bostonu se zatím v letošní sezoně příliš nedaří. Osm gólů a třináct přihrávek ve 28 zápasech, bilance, na kterou nebyl doposud zvyklý. Svým příznivcům ale radost umí udělat i jinak.

Foto: Twitter

David Pastrňák

Článek

Medvědi z Bostonu mají za sebou povedený zápas. Detroitu nasázeli pět branek, na dvou se gólem a asistencí podílel i český útočník Tomáš Nosek. David Pastrňák však vyšel ve druhé formaci bodově naprázdno.

V týmové produktivitě sice figuruje na třetí pozici, ale v celé soutěži mu patří až 105. místo. Český forward však neztrácí naději v lepší zítřky. Svým fandům navíc umí udělat radost i jinak. Během předzápasového rozbruslení si všiml malého klučiny, který držel transparent s jeho číslem, jménem a se vzkazem, že je na svém prvním zápase NHL.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Boston Bruins (@nhlbruins)

Pasta, jak se českému útočníkovi přezdívá, nelenil, nabral puk na hokejku a malému fandovi jej přehodil přes plexisklo. Chlapec měl z dárku ohromnou radost a Pastrňák opět ukázal, že má velké srdce a svých fanoušků si váží.

Reklama

Související témata: