Hlavní obsah

Potupený Ovečkin! Chtěl si vychutnat soupeře, sám ale letěl po hlavě na střídačku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelný kousek rozparádil NHL. A na svědomí ho má ruský kanonýr Alexandr Ovečkin z Washingtonu. Chlapík, který nedávno vytvořil rekord NHL s 275 góly v přesilových hrách, tentokrát pobavil fanoušky úplně jiným způsobem. Známý ruský buldozer chtěl zbourat jednoho ze soupeřů během duelu s New Jersey, zle se ale přepočítal a ošklivě si naběhl. Pokus o atak, kterým si chtěl vybít vztek na soupeři, skončíl tak, že populární Rus letěl po hlavě sám na střídačku Capitals.

Foto: Brad Mills, Reuters

Ruský hokejový útočník Alex Ovečkin v dresu Washingtonu tentokrát nezářil, fanoušky ale pobavil.

Článek

Zkušený Rus zažíval v utkání pořádnou frustraci. Nepřipsal si ani jeden kanadský bod, v době, kdy byl Ovečkin na ledě, skóroval tým Devils hned dvakrát. K tomu se známý bombarďák dostal jen ke třem střeleckým pokusům. Korunu všemu nasadila blamáž z konce druhé třetiny, kdy si „Ovi" chtěl vychutnat švédského útočníka New Jersey Jespera Bockvista.

Tvrdým hitem jej chtěl narazit na mantinel, jenže Švéd se ukázal mazanější a pozornější. Včas zpomalil a místo drsné srážky proletěl Ovečkin na střídačku sám. „Ach, jaká škoda!" glosoval moment Twitter ďáblů z New Jersey.

Přisadil si také jeden z oficiálních "twitterových" NHL. „Toto je jeden ze způsobů, jak se dostat na lavičku," uvedl v komentáři Ovečkinova neúspěšného pokusu. Novinář Tom Gulitti poznamenal, že Rus vypadal otráveně už o chvíli dřív, když jej při předchozím střídání srazil na led jeden ze soupeřů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.