Hlavní obsah

Krejčí bude v NHL platný, jinak by si ho nevzali, věří expert a hledá srovnání s kapitánem v Naganu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po roce v extraligové Olomouci zpátky do NHL. To je cesta hokejisty Davida Krejčího. Má však 36letý centr na to, aby se po roce ve výrazně slabším týmu prosadil zpět v Bostonu? „Platný bude, jinak by si ho nevzali,“ odpovídá pohotově Milan Antoš v hokejovém pořadu Příklep na Sport.cz.

Bude Krejčí platný pro Boston? Diskutujeme v PříklepuVideo: Sport.cz

 
Článek

„Myslím, že v NHL jsou špičky na takový ten manažerský přístup, jak najít hráče za nějaké peníze a dát dohromady tým," vysvětluje bývalý extraligový hokejista a pokračuje.

„Mají na to nejvíce lidí, kteří se tím zaobírají. U nás, řeknu příklad, je jeden manažer a dva trenéři a tam těch skautů a různých lidí, protože to je velký byznys, je daleko víc a oni si moc chybu nemůžou dovolit," říká Antoš.

Půjdou ruští hokejisté do války? Asi bych chtěl radši zmizet. Diskuse z PříklepuVideo: Sport.cz

Moderátor Honza Homolka přiznává, že Krejčí skvěle zvládl přechod do české extraligy. Odmítl zapadnout na místní úroveň, držel si svou výjimečnost, ale zvládne teď návrat mezi hokejovou elitu?

Nedvěd končí u národního týmu. Kdo by jej měl nahradit? Ptáme se v PříklepuVideo: Sport.cz

Antoš se však nebojí najít velmi odvážné přirovnání. „Koho by napadlo, že Vláďa Růžička bude v Naganu kapitán a z té extraligové šedi vystoupí proti hráčům z NHL a Ruska a bude hrát tak, jak hrál," vzpomíná na to, jak hráč Slavie vedl spoluhráče z NHL až ke zlaté medaili.

Více najdete v hlavním videu z pořadu Příklep, který si v kompletní podobě můžete přehrát nejen jako video, ale i ve formě podcastu.

Reklama