Hlavní obsah

PŘÍKLEP: Dojemný příběh ve Spartě? Není to obrovské překvapení... Který klub míří vysoko?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sezona hokejové extraligy je teprve na začátku a za normálních okolností by ještě nebylo příliš co rozebírat. Nakonec do toho však vstoupila Plzeň svou šokující trenérskou výměnou už po druhém kole. „Na ty změny, které tam byly, se muselo stát něco, že opravdu přestali věřit, že tahle dvojice je ta správná,“ reaguje Milan Antoš v hokejovém pořadu Příklep na Sport.cz.

Příklep s Milanem AntošemVideo: Sport.cz

 
Článek

Řeč přichází i na další témata z extraligy. Samozřejmě nám neunikla skvělá forma vítkovických Peterů Muellera s Kriegerem. „Jako kdyby byli na stejné vlně. Vítkovice přece jen dlouho sázely na Lakatoše v minulé sezoně a najednou mají dalšího střelce," vyzdvihuje bývalý hokejista zejména příchod Muellera, který vstřelil čtyři góly v úvodních dvou kláních.

V hokejovém pořadu Sport.cz se zabýváme také odchody zahraničních hokejistů do KHL, kde sice ubývá Čechů, Finů nebo Švédů, z jiných zemí tam však přichází více posil. „Válka se jich nedotýká, jsou to nabídnuté peníze..." komentuje Antoš.

Jakmile jednou podepíšeš Spartě, nic jiného než titul se od tebe nečeká. Diskutujeme o týmu kouče Patery v PříklepuVideo: Sport.cz

Dále se zabýváme šancemi českých hokejistů na prosazení se v NHL a na závěr si moderátor Honza Homolka povídá s Milanem Antošem o práci hokejového experta v televizi.

Celý Příklep si můžete přehrát také jako podcast.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články