Hlavní obsah

Legendární Jágr si po draftu NHL rýpl do americké hvězdičky

Legendární hokejista Jaromír Jágr to sice v zámořské NHL zabalil už před lety, přesto nejslavnější soutěž světa pořád sleduje, co majitel kladenských Rytířů dělá a médiím neuniknou ani komentáře české hvězdy. Jeden takový si Jágr po draftu neodpustil na adresu Isaaca Howarda z Tampy Bay Lightning. Ten totiž v rozhovoru prohlásil, že je na draftu z mladíků nejhezčí, a proto se také rozhodl, že bude i nejlépe oblečený. "Má štěstí, že se hokej změnil a že není rok 1990. Velcí kluci by mu za tohle upravili obličej," rýpl si majitel kladenského hokejového klubu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Legendární Jaromír Jágr si rýpl po draftu do americké hvězdičky.

Článek

Talentovaný Američan přišel na draftu na řadu jako 31. v pořadí, když si jej vybrala Tampa Bay. Experti jistě věděli o hokejovém umění Howarda své, tentokrát však mladík upoutal pozornost hlavě díky oblečení. Rolák a k němu bílý oblek, na krku řetízek a k tomu opasek s americkou vlajkou. Podle médií vypadal hokejový talent tak trochu jako dealer kokainu z Miami Beach v polovině osmdesátých let.

Reportérka Caroline Cameronová ze Sportsnet se proto musela zeptat, jak to má mladý hokejista s módou, zda ji řeší a je jejím fanouškem. Chlapík s přezdívkou Ice Man s odpovědí neváhal. „Myslím, že jsem tu nejlépe vypadající chlap, a tak jsem se rozhodl, že budu také nejlépe oblečený. Je fajn do naší kultury dostat trochu více módy," nechal se slyšet Howard. A rozpoutal tak bouřlivou debatu na sociálních sítích.

Komentářů byla spousta, nejlepší reakce prý ale přišla od legendárního Jaromíra Jágra. "Hokej se změnil. Ten kluk má štěstí, že není rok 1990, velcí chlapi by mu upravili jeho tvář," napsal nejprve Jágr.

Foto: repro twitter NHL, Twitter

Legendární hokejista Jaromír Jágr poslal přes sociální sítě americké hvězdičce jasný vzkaz.

Média připomínají, že české legendě je padesát let a stále hraje za kladenský klub, který zároveň vlastní. Zároveň uvádějí, že v poslední sezoně za 43 utkání vstřelil osm gólů. V NHL jich má na kontě 766, což jej řadí mezi nejlepší střelce historie NHL.

Později Jágr svůj rýpanec směrem k Howardovi zmírnil a v dalším příspěvku znatelně ubral plyn.

„Ahoj všichni! Nechtěl jsem nikoho urazit, ale jen jsem napsal, jak to vidím ze své zkušenosti. Možná ten kluk bude skvělý hokejista. Přeji mu jen to nejlepší," uvedla česká hokejová legenda.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Reklama