Hlavní obsah

Lucic odmítl vinu z napadení manželky a byl propuštěn na kauci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejista Bostonu Milan Lucic byl propuštěn na kauci poté, co při dnešním slyšení před soudem odmítl vinu z napadení manželky. Informovala o tom agentura AP. Vítěz Stanleyova poháru z roku 2011 byl zatčen v noci z pátku na sobotu po domácím incidentu kvůli podezření z napadení a ublížení na zdraví člena rodiny, za což hrozí maximální trest dva a půl roku vězení. Předběžné slyšení bylo stanoveno na 19. ledna.

Foto: Brian Fluharty, Reuters

Ilustrační foto.

Článek

Na pětatřicetiletého útočníka Bruins zavolala policii jeho manželka. Podle policejní zprávy, na niž se odkazují zámořská média, se na tísňovou linku obrátila s tím, že se ji Lucic pokusil udusit. Členům zásahové jednotky ale Brittany Lucicová řekla, že ji manžel tahal za vlasy, když se snažila odejít, ale dusit se ji nepokusil. Podle policie nicméně měla zarudlý krk, lékařské ošetření ale odmítla. Lucic prý při nočním zákroku vypadal opilý.

Lucic byl od 28. října na seznamu dlouhodobě zraněných hráčů kvůli problému s kotníkem. Klub v sobotu bez bližších podrobností uvedl, že se Lucic zapletl do neupřesněného domácího incidentu a na neurčito opustil tým.

Reklama

Související témata: