Hlavní obsah

Mstitel Chára v akci! Třetí rána, čtvrtá, rozvášnil se komentátor NHL

Washington/Praha

Výhra na všech frontách! Hokejový Washington zvítězil v NHL nad Islanders 1:0 a slovenský obr Zdeno Chára navrch seřezal v pěstním souboji soupeře Matta Martina. Komentáror přenosu řičel nadšením, když mstitel "Čara", jak příjmení vytáhlého Slováka občas ještě v NHL vyslovují, údery pravačkou zasahoval rivala. Hlasitě počítal rány, které soupeř od obra v dresu Capitals schytal. Obě střídačky pak ocenily rvačku uznalým poklepáním hokejek o mantinel. O vítězi nebylo pochyb, slovenský tvrďák jednoznačně triumfoval.

Foto: Nick Wass, ČTK/AP

Slovenský obránce Washingtonu Capitals Zdeno Chára (33) to v pěstním souboji Mattu Martinovi z týmu New York Islanders pořádně nandal.

Článek
Fotogalerie

Před pár dny šatna Capitals aplaudovala Chárovi kvůli tomu, že odehrál v NHL 1600. zápas. A slovenský obr i ve čtyřiačtyřiceti letech dokazuje, že si bojů ve slavné zámořské lize užívá naplno. Na začátku druhé třetiny hráč Islanders poslal k zemi Chárova spoluhráče a zkušený bek se okamžitě pasoval do role mstitele, šel si to s Mattem Martinem vyříkat.

Rukavice letěly dolů, na světě byla mela. Chárův soupeř není žádný drobeček, váží metrák a měří 193 centimetrů, jenže tohle nebyl žádný problém. „Čara trefuje, třetí rána, čtvrtá!" Komentátor přenosu byl ve svém živlu, když popisoval boxerskou vložku. Řež ukončili až rozhodčí, Chára ale z bitky odjel jako vítěz.

Slovenský bojovník tak potvrdil, že mu nedělá problém nandat to soupeři. Památná je třeba jeho krvavá rvačka z října 2007 s českým tvrďákem Davidem Kočím. Tehdy se Chára pral ještě v barvách Bostonu, komentátor byl ovšem stejně u vytržení.

Reklama

Související témata: