Hlavní obsah

Nečas doplachtil na střídačku Islanders. Proč tak prudce reagoval?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě na začátku 57. minuty byl stav 1:1, pak se ale představy hokejistů Caroliny o výhře ve třetím zápase série play off s New York Islanders rychle rozplynuly. Během 44 sekund se domácí utrhli na 3:1 a Hurricanes už nepomohla ani power play, inkasovali ještě dvakrát. Ochozy v UBS Areně navíc v závěru nadšeně aplaudovaly, když se Martin Nečas nedobrovolně ocitl na domácí střídačce.

Hokejový pořad Příklep s útočníkem Caroliny Martinem Nečasem.Video: Sport.cz

 
Článek

V 58. minutě šel český útočník Caroliny do souboje a po čistém zásahu Jeana-Gabriela Pageaua přelétl mantinel. Když si chtěl vzít hokejku a vrátit se zpět do hry, zjistil, že mu chybí čepel, v čemž možná (?) měli prsty sedící hráči Islanders. Nečas pak praštil do Brocka Nelsona, zahodil zbytek hole a jel si pro novou.

„J.G. ho pěkně trefil. Asi byl trochu rozrušený, že se dostal na lavičku soupeře. Byl to emotivní zápas. Ale Brock má na obličeji masku, jsem si jistý, že je v pořádku," popisoval situaci domácí Kyle Palmieri.

Čtvrté utkání série, v níž Carolina vede 2:1, je na programu v neděli od 19 hodin SELČ. Nečas, nejproduktivnější hráč Hurricanes v základní části, zatím nasbíral v play off dvě asistence.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.