Hlavní obsah

Největší hokejová pařba léta. České hvězdy byly znovu bok po boku

Jestli se český hokejový útočník David Krejčí po roce v extralize vrátí do Bostonu ke svému dlouholetému parťákovi Davidu Pastrňákovi, to zatím jisté není. Stejně jako na nedávném MS ve Finsku to každopádně oba znovu společně pořádně rozbalili. Tentokráte ovšem ne na ledě, ale v severní Itálii na svatbě jejich bývalého kolegy. Někdejší gólman Bruins Tuukka Rask si totiž bral svou dlouholetou přítelkyni Jasmiinu. Kromě českého dua se na veselce objevili také další hvězdní hokejisté jako Milan Lucic, Patrice Bergeron nebo Brad Marchand.

Foto: Profimedia.cz

Někdejší útočná formace Bosotnu Bruins Brad Marchand (vlevo), David Pastrňák (uprostřed) a David Krejčí na archivním snímku.

Článek

Zejména čtyřiatřicetiletý rodák z Vancouveru Lucic zásoboval sociální sítě fotkami a videi z Raskovy svatby. Objevili se na nich také další hráči Bruins jako Charlie McAvoy, Kevan Miller nebo někdejší obránce Bostonu Torey Krug.

Na jednom z videí to na tanečním parketu pořádně rozjel Pastrňák společně s Kanaďanem Marchandem.

Úspěšná parta Medvědů, která v sezoně 2010/11 získala Stanley Cup a v dalších letech se dvakrát podívala do finále play off NHL, to tak znovu rozjela.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 🏒Svět Hokeje🏒 (@svet_hokeje)

V tomto složení už každopádně zmiňovaní hokejisté společnou kabinu netvoří. Ačkoliv se očekává, že Krejčí by se do Bruins za Pastrňákem mohl vrátit, Rask už svou kariéru ukončil, stejně jako Miller. Lucic hraje aktuálně za Calgary Flames a Krug působí v St. Louis Blues.

Marchand zase po operaci kyčlí vynechá začátek blížící se sezony. Na videích z Raskovy svatby to ale vypadá, že jeho rekonvalescence probíhá dobře.

Reklama