Hlavní obsah

Ovečkin bydlí jako šlechtic. Nahlédněte do jeho luxusního zámku

Koronavirová krize přibrzdila tažení ruského hokejového kanonýra Alexandra Ovečkina za dalšími rekordy v NHL. V zatím přerušené sezoně se mu mimo řadu dalších úspěchů podařilo dostat mezi elitní osmičku hráčů historie, kteří nastříleli za kariéru v NHL 700 gólů. Mezi nejlepší bude ale patřit i co se týče honosnosti svých nemovitostí.

Foto: Sport.cz

Luxusní zámek Alexandra Ovečkina

Článek
Fotogalerie

Ruský server kraska.guru představil čtenářům Ovečkinův luxusní zámek nedaleko Washingtonu v hodnotě 4 milionů dolarů (přes 100 milionů korun), který má vedle několika obývacích místností třeba pět ložnic, sedm koupelen, knihovnu nebo kino či bohatě vybavený wellness.

Podle serveru bydlí ruský snajpr vedle vysoko postavených a bohatých Američanů, kteří jsou na svého slavného souseda patřičně hrdí, ale zároveň mu dopřávají soukromí. Ovečkin dříve bydlel Arlingtonu, kde však prý neměl potřebný klid a býval rušen častými žádostmi o autogramy a fotografie.

Foto: Sport.cz

Luxusní zámek Alexandra Ovečkina

Kromě takřka šlechtického sídla však Ovečkin vlastní několik apartmánů na Floridě a v Rusku, kam by se podle svých slov po konci kariéry rád vrátil, má v Moskevské oblasti rozestavěnou třípodlažní vilu.

Foto: Sport.cz

Luxusní zámek Alexandra Ovečkina

Reklama

Související témata: