Hlavní obsah

Přechováváte doma zbraně? Fanoušek zůstal v šoku, když u jeho dveří zazvonili policisté

Florida/Praha

Na středeční večer nejspíš nikdy nezapomene. Jeho milovaní hokejisté Tampy Bay totiž ve třetím utkání finále play off NHL porazili Dallas 5:2 a už jen dvě výhry je dělí od zisku Stanley Cupu, který dosud vybojovali jen v roce 2004. Šestadvacetiletý fanoušek Blesků Devon Garnett si však onen večer bude pamatovat i z jiného důvodu.

Foto: archiv Devona Garnetta

Fanoušek hokejistů Tampy Bay Devon Garnett.

Článek

Do svého bytu na Floridě pozval dva kamarády, nakoupili nezbytný proviant a zapnuli televizi, aby si vychutnali třetí bitvu Lightning se Stars.

Z ní však nestačila uběhnout ani první třetina, když se ozval zvonek u vchodových dveří. Devon šel otevřít a neskrýval překvapení, když se za nimi objevili policisté. Ještě větší údiv přišel hned vzápětí, když se jej muži zákona zeptali, jestli doma nepřechovává zbraně.

Devon nejdříve nic nechápal, zvlášť když mu bylo sděleno, že policisty přivolali sousedi pod nimi. Ti měli obavy, když se z Garnettova bytu několikrát ozvalo hlasité volání „Střílej! Střílej!".

„Nemám žádné zbraně. To jsme jen křičeli na Stevena Stamkose, aby střílel na bránu," vyprávěl Garnett se smíchem pro Tampa Bay Times, který o kuriózním případu informoval.

„Policisté pro to měli pochopení a smáli se tomu. Ale zprvu si mysleli, že se děje něco vážného," uzavřel fanoušek Blesků.

Reklama

Související témata: