Hlavní obsah

Rangers se kritika vymstila. Vyfasovali rekordní pokutu!

Poté, co hokejový rváč Tom Wilson z Washingtonu tvrdě napadl dva hráče Rangers, se vedení newyorského klubu ohradilo proti trestu, který mu byl udělen. Wilson totiž dostal jen pokutu. Tu teď za kritiku šéfa disciplinární komise Georga Parrose vyfasovali i Rangers. Ovšem několikanásobně vyšší.

Foto: Bruce Bennett, Reuters

Tom Wilson (vlevo) z Washingtonu v bitce s Artěmijem Panarinem z New York Rangers.

Článek

Rangers vydali veřejné prohlášení, ve kterém obvinili šéfa disciplinární komise Georga Parrose ze zanedbání povinnosti a v podstatě ho vyzvali k rezignaci, jelikož podle nich není způsobilý k tomu, dál svědomitě vykonávat svoji práci.

Vedení NHL v čele s komisařem Garym Bettmanem nyní uložilo klubu rekordní pokutu ve výši pěti a půl milionu korun! „Veřejné prohlášení, které bylo osobní povahy, a ponižování vedoucího pracovníka Ligy nebude tolerováno," řekl Bettman. „I když neočekáváme, že kluby budou vždy souhlasit s rozhodnutím komise, rozsah, v jakém Rangers svůj nesouhlas vyjádřili, je nepřijatelný," uvedl.

Nelíbí se mu, že byla zpochybněna profesionalita a oddanost George Parrose. Vedení Rangers zatím na tuto situaci nezareagovalo.

Reklama