Hlavní obsah

Brutální atak! Hokejista šel pomstít svého bratra, soupeře poslal do nemocnice

Měl pocit, že se jeho bratr stal terčem úmyslného zákroku, proto se rozhodl ho jít pomstít. Obránce týmu Nacka Viktor Thomasson to ale v nižší švédské hokejové soutěži provedl neobyčejně brutálním způsobem. Nic netušícího Kanaďana Tommyho Latouche-Gauvina z Balsty krosčekoval do hlavy a poslal ho do nemocnice. Dá se očekávat, že od disciplinární komise soutěže obdrží třiadvacetiletý Švéd exemplární trest.

Brutální zákrok v nižší švédské hokejové lize

 
Článek

Daniel Thomasson se s Latouchem-Gauvinem nepříjemně srazili koleny a zůstali otřesení na ledě. Viktor Thomasson však nabyl dojmu, že se jednalo o úmyslný zákrok na svého o dva roky staršího bratra, a tak vystartoval přes celé kluziště za Kanaďanem. Nevybíravě a mimořádně brutálně ho krosčekoval do hlavy.

„Byl to špatný způsob, jakým se rozhodl ochránit svého bratra. Vůbec to nebylo hezké a očekávám, že jej čeká dodatečný trest," uvedl na adresu svého svěřence trenér Nacky Hakan Ferm pro švédský list Expressen.

Latouch-Gauvin byl po zákroku, za který Thomasson obdržel trest do konce utkání, převezen do nemocnice a stěžuje si na velké bolesti krku. Podle prvních zpráv by ale zranění nemělo být vážné.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice