Hlavní obsah

Desetitisíce fanoušků truchlí nad smrtí hokejistů

PRAHA

Na ulicích, ale i v internetových diskusích se prakticky nehovoří o ničem jiném. Ústředním tématem se stala tragická havárie letadla hokejistů Jaroslavle, v jehož troskách zemřeli také Češi Karel Rachůnek, Josef Vašíček a Jan Marek. Také na sítích jako Facebook či Lidé.cz již vznikají stránky, kde fanoušci vyjadřují soustrast. Jejich počet každou hodinou strmě roste.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Hokejoví fanoušci na ilustračním snímku

Článek

Pod názvem „Karel Rachůnek, Josef Vašíček a Jan Marek R.I.P.“ se fanoušci dělí o šok, který jim tragická zpráva z Ruska způsobila. „Chce se mi brečet. Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit,“ píše jedna z fanynek. Také další ztratili slova a přidávají se s upřímnou soustrastí.

V podobném duchu se nese i diskuse v sociální síti Lidé.cz. „Slyšel jsem to v rádiu a sotva jsem dýchal, jak se mi sevřelo hrdlo. Čest památce. Sílu pozůstalým,“ svěřuje se jeden z návštěvníků s prvními pocity po oznámení šokující zprávy.

Svou kondolenci můžete přidat v diskusi.

Reklama

  Česko - Švýcarsko dnes 16 : 00
20240505T16 : 00:00+0200
Česko vs. Švýcarsko
Česko vs. Švýcarsko
Česko
Švýcarsko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Boston - Toronto 2:1 PP

Video
Fantastický Pastrňák vystřelil v prodloužení postup! Boston přešel přes první kolo
NačítámNačíst další články