Hlavní obsah

Generální manažer? Trenér? S prací pro hokej je konec, tvrdí bývalý reprezentant

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikdy neříkej nikdy. Bývalý reprezentační útočník Martin Hosták, jenž si v hokeji vyzkoušel i práci v roli trenéra i generálního manažera extraligového klubu, se netají tím, že jeho dny strávené prací v hokejovém prostředí jsou sečteny. „Nevěřím tomu, že mě ještě někdo někdy přesvědčí, abych dělal cokoliv, co se týče hokeje," tvrdí televizní hokejový expert v pořadu Příklep na Sport.cz.

Bývalý hokejový reprezentant Martin Hosták se vydal do světa financí, prozradil v pořadu Příklep.Video: Sport.cz

 
Článek

Lední hokej je sportem jeho srdce, věnoval mu v různých pozicích desítky let. Jenže tomu je konec. „Teď jsem objevil nový svět, svět financí, který mě nadchnul, moc rád o něm povídám," usmívá se do kamer v pořadu Příklep.

Moderátor Příklepu Honza Homolka se bývalého reprezentanta zeptal, zda je pro něj motivací možnost, že bude pomáhat lidem. „Moc rád lidi nasměruji, pokud o to budou stát. Chci být dobrý, je tam soutěživost. Chci se vzdělávat. A ano, chci těm lidem pomáhat," vysvětluje Hosták, že je pro něj svět financí novou výzvou.

Historie výroby hokejek přinášela až bizarní situace. Pasáž z pořadu Příklep.Video: Sport.cz

„Nějakou formou jsem celý život rozdával lidem radost - na ledě i v televizi. Teď mám zase nové pole působnosti, kde pro lidi zase můžu něco udělat. Investuji sám už dlouho, nejsem nováček,¨ dodává sebevědomě s tím, že každý kdo chce, svoji příležitost si najde.

Co dalšího zaznělo v pořadu Příklep na Sport.cz?

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články