Hlavní obsah

PŘÍKLEP: Posila z NHL pro Spartu? Je to téma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

David Jiříček je posledním Čechem, který se prozatím nevešel do prvního týmu v NHL. Prestižní zámořská soutěž v noci na středu odstartovala už i za mořem a v prvních týmech se momentálně drží 30 Čechů, další začínají na farmě. Mezi nimi je i zkušený zadák Michal Kempný, který by měl působit v AHL, přestože má v NHL jednocestnou smlouvu. Hodil by se však Spartě? „Je to téma, ale vůbec bych se nedivil, kdyby tam volal Třinec, který přišel o první obranu,“ reaguje Martin Hosták v hokejovém pořadu Příklep na Sport.cz.

Příklep s Martinem Hostákem.Video: Sport.cz

 
Článek

Tento díl je speciální tím, že se v něm potkávají dva spolužáci ze základní školy. Spolu s Martinem Hostákem je totiž hostem Martin Kézr, šéfredaktor sportovní sekce Práva a Sport.cz.

Hosták se také vrací ke svému působení ve Zlíně, kde tři sezony plnil roli sportovního manažera a skončil před dvěma lety. „Myslím, že jsme tam nějakou práci společně udělali, trošku jsme klub posunuli, ale mrzí mě, že už to nemá nějakou kontinuitu," vrací se bývalý hokejový reprezentant k práci ve Zlíně.

Jak slavní hokejoví experti přišli o práci v televizi? Pasáž v PříklepuVideo: Sport.cz

„Co se týče hokeje, tak jsem toho prošel hodně. Dělat manažera klubu je asi to nejnáročnější, co může být," dodává.

Historie výroby hokejek přinášela až bizarní situace. Pasáž z PříklepuVideo: Sport.cz

Valaši letos sestoupili z Extraligy po 42 letech a jejich dosavadní počínání v Chance lize nepůsobí dojmem, že by zvolili nejkratší cestu zpět mezi elitu.

Zabýváme se také práci hokejistů po skončení hráčské kariéry. Zajímavé příklady jednotlivců, kteří se vydali do zcela jiných prostředí, najdete v pořadu.

Celý Příklep si můžete přehrát nejen ve formě videa, ale také jako podcast.

Reklama

Související témata: