Hlavní obsah

Hašek nevylučuje do budoucna kandidaturu na prezidenta země. Teď jsou vhodnější lidé, přiznává

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Péče o ročního syna s partnerkou Lenkou, to je teď hlavní činnost Dominika Haška, jak na sebe prozrazuje v pořadu Příklep na Sport.cz. „Daleko víc času chci strávit doma, ještě tuhle zimu určitě, a pak se uvidí, jak se to všechno bude vyvíjet, ale chci být zase činný,“ vysvětluje na dotaz moderátora Honzy Homolky.

Hašek se stará o syna, nastupuje v obraně a do budoucna nevylučuje kandidaturu na prezidenta. Pasáž z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Na vedlejší kolej tak šlo podnikání ve výrobě nápojů, které 57letý bývalý hokejový brankář podle svých slov předal novým provozovatelům. Po neúspěšné kandidatuře do čela Českého svazu ledního hokeje se zatím nechystá usilovat o jinou veřejnou funkci.

Že se novým prezidentem českého hokeje nestal, však legendární gólman prý nelituje. „Nemrzí mě to. Dělal jsem hodně pro to, abych tam byl, opravdu jsem to objížděl, mluvil a tak dále, ale prostě Lojza Hadamczik byl, řekl bych, blíž těm lidem a byl v tom hnutí daleko větší dobu, takže ti lidé v něm měli větší důvěru," myslí si zpětně.

Legenda ruského hokeje uvízla v Kyjevě. Stejně bych tu zůstal, vzkazuje. Pasáž z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

Ve volném čase stále hraje hokej za klub HC Ševci Nový Knín. „Bydlím v Novém Kníně, tam máme hokejové mužstvo a já ho reprezentuji," uvádí a v hlavním videu se dozvíte, proč nastupuje právě v obraně.

Brodeura znám dobře, Roy se asi moc nekamarádil, vzpomíná Hašek na slavné rivaly. Čím rozčílil Belfoura? Pasáž z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

Do budoucna však chce být veřejně činný. Odpovídá tomu i jeho aktivita na sociální síti Twitter, kde si prý veškerý obsah spravuje sám. „Nikdo se mi tam nevloupal zatím," reaguje pobaveně na dotaz Honzy Homolky, zda má svého marketingového experta.

Leckterého fanouška hokeje jistě napadá, zda by se „Dominátor" do budoucna chtěl ucházet o post prezidenta země. I na to přichází řeč v Příklepu. „Politika mě zajímá. Na prezidenta nechci kandidovat. Nemám zkušenosti a říkám na rovinu, jsou tam lidé, kteří o tom vědí víc a v příštích letech budou vhodnější, než bych byl já. Do budoucna tuto věc nevylučuji," přiznává Hašek.

Souboj gólmanů v Pardubicích? Každý chce být jedničkou, říká Hašek v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

Více najdete v hlavním videu z pořadu Příklep. Celý díl si také můžete přehrát v podcastové podobě.

Reklama

Související témata:
Podnikání