Hlavní obsah

Jágr trénuje postoj čápa. Dostaň mě! vyzývá slavná 68 děti na souboj

Praha

Po sobotním zisku rekordní dvanácté Zlaté hokejky pro nejlepšího českého hráče uplynulého ročníku se už zase doma v Kladně tvrdě připravuje na sezónu novou. Útočník Floridy Jaromír Jágr si ale našel čas i na děti, které prostřednictvím videa umístěného na svém profilu na Facebooku vyzývá na souboj. A bude to souboj netradiční - půjde o bitvu v postoji čápa.

Výzva od Jaromíra Jágra

 
Článek

Jágr na pořízeném videu stojí se zavřenýma očima a rukama v bok na jedné noze, tu druhou má pokrčenou v koleni a ze strany ji chodidlem zapírá o stojnou nohu pod kolenem. „Myslíte, že to je sranda? Zkuste při tom zavřít oči a schválně, jak dlouho vydržíte," říká čtyřiačtyřicetiletý forvard.

A děti ve věku šesti až jedenácti let vyzývá, aby s ním změřily síly. „Dostaň mě, dostaň Jágra! Tak co, rodiče a děti? Jdete do toho? Porazíte mě? No nevim, nevim, taky budu celé prázdniny trénovat!" slibuje Jágr.

Natočená videa dětí v příslušném věku, kdy nehnutě se zavřenýma očima stojí minimálně deset vteřin v postoji čápa, pak můžete nahrát na stránce sportvokoli.cz. Vybrané děti pak budou moci na konci prázdnin osobně vyzvat hokejovou legendu na souboj.

„Cože? Slyším dobře?! Ha, ha, ha... Když myslíš, že mě dostaneš, tak se natoč, pošli nám to a na konci prázdnin si to rozdáme z očí do očí. Už se nemůžu dočkat! Jsem zvědavej, kdo z dětí mě dostane," uzavírá Jágr.

Reklama

  1 : 2 Česko - Švýcarsko 1 : 2 dohráno
20240505T16 : 00:00+0200
Česko vs. Švýcarsko
Česko vs. Švýcarsko
Česko
Švýcarsko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.