Hlavní obsah

Kočko, vyndej ho z pusy... Reportáž o sexuálním skandálu v hokeji se hodně zvrtla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský hokej dusí rostoucí skandály týkající se sexuálního násilí, které postupně prosakují na veřejnost. To má pro tamní asociaci Hockey Canada řadu neblahých následků, od odchodu sponzorů až třeba po odmítání předání členských příspěvků z podřízené Hockey Québec. Více než příznačně v této souvislosti působil výpad hokejového fanouška proti respektované novinářce.

Foto: iihf.com

Ilustrační foto.

Článek

Renomovaná reportérka BNN Bloomberg Paige Ellisová analyzovala hokejovou kauzu v živém vstupu z ulice, když v tom se k ní přiřítil neznámý fanoušek v dresu Toronta Maple Leafs a za jejími zády opakovaně a neodbytně pokřikoval: „Vyndej si čur*ka z pusy, kočko." Zpovzdálí pak ještě naznačoval pohlavní styk.

„Všem se omlouvám, tohle mě fakt vystrašilo," reagovala Ellisová na kameru směrem k divákům.

S odstupem se k incidentu vrátila. Video s výpadem fanouška umístila na Twitter a doprovodila ho komentářem: „Je na tom něco temně poetického být sexuálně napadena někým v hokejovém dresu, zatímco mluvím o údajných sexuálních deliktech hokejistů."

Reklama

Související témata:
  Švédsko - Česko dnes 14 : 00
20240428T14 : 00:00+0200
Švédsko vs. Česko
Švédsko vs. Česko
Švédsko
Česko
  Pardubice - Třinec dnes 19 : 00
20240428T19 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články