Hlavní obsah

Místo slávy ostuda. Nejtrapnější věc, kterou jsem zažil, zuřil hokejový manažer v Americe

Měla to být velká sláva. Tým Fort Wayne Komets hostil v nižší zámořské hokejové soutěži East Coast Hockey League celek Brampton Beast, v němž druhým rokem působí jako trenér a viceprezident hokejových operací Colin Chaulk. Muž, který deset sezón nastupoval za Fort Wayne a převážně plnil roli kapitána. Domácí proto před zápasem chtěli dnes čtyřicetiletému bývalému útočníkovi poděkovat a vyvěsit jeho dres s číslem 91 ke stropu haly. Slavností ceremoniál se ale příliš nevydařil...

Dres hokejisty byl vyvěšen ke stropu obráceně

 
Článek

Přítomní diváci už byli nachystaní, plachta přehozená přes Chaulkův dres mířila dolů, když nastal údiv. Vždyť dres je zavěšený vzhůru nohama!

Čekali byste rychlou snahu o nápravu? Potom byste hádali špatně, protože předem naplánovaný obřad pokračoval dál, takže černý dres po chvilce doputoval až ke stropu arény.

„Byla to ta nejtrapnější věc, jíž jsem byl za sedmadvacet let strávených v klubu součástí. Je mi líto Colina, jeho rodiny i přátel. Bylo to nevhodné," omlouval se generální manažer Fort Wayne David Franke.

O první přestávce duelu však organizátoři všechno spravili, takže se klub ihned mohl pochlubit na svém Twitteru, že nyní je vše tak, jak má být.

Reklama