Hlavní obsah

VIDEO: Záruba věštcem. Další video komentátorů ČT uniklo na veřejnost

Není to tak dávno, co celou českou sportovní veřejnost pobavili fotbalový komentátor České televize Jaromír Bosák s expertem Vladimírem Táborským debatou o stavu fotbalové Slavie "mimo záznam". A nyní uniklo další video. Hlavní postavou je tentokrát hokejový komentátor veřejnoprávní televize Robert Záruba, který se ukazuje jako velmi dobrý věštec.

Reportér České televize Robert Záruba v akci

Článek

Právě skončila základní část pondělního šestého čtvrtfinále play-off hokejové extraligy mezi domácí Slavií a Libercem. Stav byl 2:2. Bílí Tygři potřebovali k prodloužení série zápas vyhrát, Slavia by v případě vítězství slavila postup do semifinále.

„Dramatický to je. Furt si ale myslím, že dneska vyhraje Liberec a v sedmým (utkání) Slavia. Tam (v Liberci),“ přemýšlel nahlas Záruba, který se chystal na živý vstup společně s expertem Davidem Pospíšilem.

Šestý zápas skutečně získali pro sebe Bílí Tygři, když zvítězili 3:2 po samostatných nájezdech. Ve středečním sedmém utkání sahali celý zápas po postupu domácí hráči Liberce, nakonec ho přeci jenom vybojovali hráči Slavie, kteří porazili Liberec 4:3 v prodloužení. Přesně podle Zárubovy věštby.

Video končí vtipnou hláškou Záruby, který se slovy „Ukaž mi uzel,“ požádal kameramana, aby zaostřil na jeho kravatu.

Reklama

  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice