Hlavní obsah

Proč Česká televize nevysílala hokej z Jindřichova Hradce?

Diváci do hlediště nesmí, a tak se tuzemští hokejoví fanoušci museli spolehnout na Českou televizi, že jim přiblíží přímý přenos z druhého přípravného utkání národního s Rakušany před mistrovstvím světa. Jenže marně, reprezentační zápas prostě v sobotu k vidění nebyl...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejisté české reprezentace oslavují gól Karla Pláška během utkání v rámci přípravy s Rakouskem v Jindřichově Hradci.

Článek

V 18:40 h, kdy padlo v Jindřichově Hradci úvodní buly, se na obrazovkách objevilo pouze sdělení, že kvůli technickým potížím ČT sport zápas nevysílá a že na odstranění problému se pracuje. Víc nic, jen se taková zpráva opakovala několikrát, zatímco zklamaní diváci sledovali páteční reprízu čtvrtého extraligového finále z Liberce.

Když se odehrála v Jindřichově Hradci první třetina, objevila se na Twitteru šéfkomentátora Roberta Záruby částečně vysvětlující informace. „Omlouváme se divákům, kteří čekají na televizní utkání Česko - Rakousko. Bohužel se v Jindřichově Hradci porouchalo satelitní připojení. Pracuje se na tom, ale víc nevím. Komentujeme na záznam," napsal Záruba.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Karel Plášek oslavuje gól na 1:1 během utkání s Rakouskem.

Jenže odstranit technickou závadu se nedařilo a žádné další objasnění už Česká televize na sociálních sítích ani ve svém vysílání nenabídla. Záznam prý bude možno sledovat v neděli od 13:30.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama