Hlavní obsah

Soutěž o vstupenky na hokej s Běloruskem

PRAHA

Poslední prověrkou českých hokejistů před odletem na další turnaj Euro Hockey Tour Channel One Cup bude zápas s Běloruskem. S tímto mužstvem se národní tým utká v úterý 12. prosince od 18 hodin a redakce Sport.cz pořádá v této souvislosti soutěž o vstupenky na zápas. Deset šťastných se tak na zajímavé utkání v pražské Sazka Areně podívá zdarma!

Článek

Redakce Sport.cz získala od společnosti Pro-Hockey CZ, marketingového partnera Českého svazu ledního hokeje (ČSLH), deset vstupenek na utkání s Běloruskem a věnuje je do vědomostní soutěže pro fanoušky. Stačí správně odpovědět na následující dvě otázky a odpovědi společně s telefonním kontaktem poslat na mailovou adresu soutez@sport.cz nejpozději do pátku 8. prosince do 12 hodin.

Ze správných odpovědí bude vylosováno pět výherců, kteří obdrží po dvou vstupenkách na utkání. Vstupenky jsou do atraktivního sektoru 112 na jižní tribunu Sazka Areny - viz orientační plán.

Cena vstupenek v předprodeji byla stanovena na 100, 150 a 200 korun, děti do 130 cm mohou na reprezentační hokej zavítat za 50 korun. Stokorunu budou stát lístky do horního patra arény.

Představitelé hokejového svazu chtějí na duel s Běloruskem přilákat co nejvíce diváků, takže svaz rozdal sedm tisíc vstupenek mezi mládežnické týmy a dalších 600 vstupenek věnoval dětem z dětských domovů. Přáním svazu pak bylo, aby malí příznivci dorazili v dresech týmů, za které hrají. Od akce si pak slibují celkovou návštěvu kolem deseti tisíc diváků a skvělou atmosféru.

Soutěž o vstupenky na hokej Česko - Bělorusko:
Jak dopadl tým Běloruska na posledním MS v Lotyšsku?
a)5. místo
b)6. místo
c)7. místo
Jaké národnosti je kouč běloruského národního týmu Curt Fraser?
a)Američan
b)Bělorus
c)Kanaďan

Reklama

Související témata: