Hlavní obsah

VIDEO: Musíte to vidět zblízka! Organizátoři zveřejnili spot k domácímu hokejovému MS

Organizátoři hokejového mistrovství světa 2015, které se v květnu uskuteční v Praze a Ostravě, představili v pátek spot k vrcholné akci právě probíhající sezóny. Půlminutové video, které bude fanoušky provázet až do začátku světového šampionátu, v létě zrežíroval Jakub Kohák.

Oficiální spot Mistrovství světa v hokeji v Praze 2015Video: iihfworlds2015.com

 
Článek

Hlavním protagonistou spotu, jehož slogan zní „Musíte to vidět zblízka", což je zároveň motto reklamní kampaně na podporu mistrovství světa v České republice, je šestiletý klučina Adam Seidl. Pro něj nebylo natáčení filmovou premiérou, letos už si zahrál v pohádce Jana Svěráka Tři bratři.

Zveřejnění v těchto dnech načasovali organizátoři spotu úmyslně, rovněž si totiž dává za cíl podpořit prodej vstupenek. Ty půjdou do prodeje v úterý 4. listopadu, nejprve formou balíčků na celý den. V únoru by si pak fanoušci mohli pořídit i vstupenky na jednotlivé zápasy, pokud tedy ještě nějaké lístky budou k dispozici. Zájemci mohou balíčky zakoupit na terminálech Sazky, webu sazkaticket.cz nebo před pražskou O2 arenou a ostravskou ČEZ Arénou, v nichž se šampionát uskuteční.

Česká reprezentace do turnaje vstoupí 1. května zápasem se Švédy. V základní skupině pak ještě postupně narazí na Lotyšsko, Kanadu, Francii, Rakousko, Německo a Švýcarsko.

Reklama

Související témata: