Hlavní obsah

Za zraněného Černocha zaskočí v Karlových Varech zkušený centr Kracík

Hokejisty Karlových Varů posílil osmatřicetiletý centr Jaroslav Kracík z prvoligových Litoměřic, kam naopak odešel Patrik Miškář. Kracík pomůže Energii při absenci Jiřího Černocha, který bude kvůli zranění v horní části těla mimo hru několik týdnů. V extralize, kterou hrál do konce minulé sezony za Plzeň, má na kontě 683 utkání, většinu právě za Indiány.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Karlovarský útočník Jiří Černoch

Článek

"Výměnou reagujeme na zranění Jiřího Černocha a slabší výkony Patrika Miškáře v úvodu sezony. Budeme se snažit, aby se v Litoměřicích dostal do své loňské formy," uvedl trenér a sportovní manažer karlovarského klubu Martin Pešout na klubovém webu.

"Od příchodu Jaroslava Kracíka si slibujeme zlepšení procentuální úspěšnosti na vhazování a také zisk zkušeností hráče na pozici centra, které nám nyní chybí."

Kracík už s novým týmem trénoval a měl by nastoupit v dnešním utkání proti Mladé Boleslavi. V první lize za Litoměřice odehrál šest zápasů, v nichž si připsal gól a čtyři asistence.

Reklama

Související témata:
  0 : 0 Česko - Finsko 0 : 0 16. min Živě
20240502T18 : 00:00+0200
Česko vs. Finsko
Česko vs. Finsko
Česko
Finsko
  2 : 3 Česko - Slovensko 2 : 3 dohráno
20240502T13 : 45:00+0200
Česko vs. Slovensko
Česko vs. Slovensko
Česko
Slovensko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.