Hlavní obsah

Kdysi útočil netopýr. Teď čekal v hale San Antonia chřestýš a vylekal basketbalisty Portlandu

San Antonio

Nečekané extempore předcházelo pokračování play off NBA v San Antoniu. Basketbalisté Portlandu zažili před utkáním play off v San Antoniu šok, když v šatně našli chřestýše. Skoro metrové mládě jedovatého hada objevil dvě hodiny před začátkem zápasu pivot Thomas Robinson, když vytáhl svoji tašku ze skříňky.

Foto: Soobum Im, Reuters

Manu Ginobili (20) ze San Antonia v souboji s Robinem Lopezem (42) z Portlandu.

Článek

Třiadvacetiletý pivot neskrýval, že se lekl a udělal po nálezu pár kroků zpět. "Viděl jsem tam něco stočeného a vykřikl jsem," říkal Robinson.

"Já ho neviděl, ale je to dost bizarní situace mít v šatně jedovatého hada. To se snad ještě nestalo," konstatoval trenér Portlandu Terry Stotts.

Ale právě v San Antoniu mají se zvířecími návštěvami zkušenosti. Hala vždy v únoru hostí velkou chovatelskou přehlídku. A v listopadu roku 2009 v ní byl domácí hráč Manu Ginobili dokonce vystaven střetu s netopýrem. Pro jistotu po krvavém zranění dostal injekci proti vzteklině.

Nevítaného hosta tentokrát bez větších problémů odnesla ze šatny bezpečnostní služba. Incident jako kdyby tým Trail Blazers ochromil, už v prvním poločase zápasu se San Antoniem prohrávali o více než dvacet bodů a zápas ztratili 97:114. Podobně suverénně ale nad nimi soupeř dominoval i v předchozím utkání (116:92) a vede v semifinále Západní konference 2:0 na zápasy.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články